BILLA vylepšuje nabídku benefitů. Vyplatí zaměstnancům až 12 000 korun ročně

BILLA vylepšuje nabídku benefitů. Vyplatí zaměstnancům až 12 000 korun ročně

Společnost BILLA pokračuje ve zlepšování pracovních podmínek svých zaměstnanců. Vylepšuje nabídku benefitů a odměňuje zaměstnance za jejich práci a loajalitu měsíčním příspěvkem v programu odměn, tzv. benefitní cafeterie. Na tento benefit mají nárok všichni zaměstnanci, kteří splňují jeho podmínky a jsou v pracovním poměru ve společnosti BILLA déle než 1 rok.

Výše pravidelného příspěvku v benefitním programu se určuje podle délky pracovního poměru zaměstnance, který si může přilepšit až o 12 000 Kč za rok, a to v případě, že u společnosti BILLA pracuje déle než 3 roky.

Šárka Brennerová, vedoucí personálního oddělení BILLA ČR, k upravené nabídce benefitů říká: „Motivovaní zaměstnanci jsou v maloobchodu klíčem ke spokojenosti zákazníka, a tedy i naší prioritou. Vážíme si loajality našich zaměstnanců a jejich pracovního nasazení, proto jsme se rozhodli příspěvěk v letošním roce výrazně navýšit. Jde nejen o prostředek, jak našim zaměstnancům poděkovat, ale i motivační a konkurenční prvek, kterým chceme našim případným novým zaměstnancům říci, že pracovat v BILLE se vyplatí. Naše společnost byla vždy synonymem férového a stabilního zaměstnavatele a šíře benefitů to jen potvrzuje.“

V rámci benefitního programu mají všichni zaměstnanci BILLA k dispozici kartu výhod do benefitní cafeterie. Jde o virtuální místo, kde si zaměstnanci mohou vybrat zboží a služby z oblasti kultury, sportu, rekreace, vzdělávání a zdraví. 

Body z benefitní karty je dále možné uplatnit na nákupy v BILLE, na příspěvek k penzijnímu připojištění nebo na uhrazení MultiSport karty. „Prostřednictvím benefitní karty jsou dále vypláceny odměny k pracovnímu výročí, za aktivitu ve firmě, nebo právě měsíční příspěvek za loajalitu,“ dodává Šárka Brennerová.

Řada benefitů ve společnosti BILLA v současné době zahrnuje rovněž příspěvek na penzijní připojištění, stravenky, 5 týdnů dovolené, zvýhodněné tarify O2 Family nebo slevy pro zaměstnance u smluvních partnerů (Xiaomi, Datart, EximTours, Aquapalace a další).

Zdroj informací

BILLA, spol. s r. o. a eSlezsko.cz

Datum

8. února 2022

Page generated in 1.2252 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál